Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magunkról

Tisztelt Érdeklődő! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a GOLDATTI MANUFACTURE által nyújtott lehetőségeket, bemutassam vállalkozásunkat!

Cégünk 1989 óta készít nemesfémből ékszereket, amikor a cégvezető megszerezte mesterlevelét. Magyar tulajdonú családi vállalkozásként a család több tagja dolgozik cégünkben vagy éppen tanulja a szakma fortélyait.
Pécsett az Irgalmasok utcája 1. és Dombóváron az Ady Endre utca 1. szám alatt találhatók üzleteink, ahol személyesen is megtekinthető termékeink jó része.
Webáruházunkra jellemző, hogy a nagy választék mellett maximálisan figyelembe vesszük megrendelőink egyedi kívánságait. Mindezt legtöbbször extra költségek felszámolása nélkül kínáljuk.
 

ÉKSZEREINKRŐL
Ékszereinket saját műhelyünkben készítjük el, elsősorban katalógusunk alapján. A webáruházban szereplő ékszerek a mindenkori magyar fémjelzési törvényeknek megfelelőek, finomságuk 14 karátos. Ettől eltérő, 9 vagy 18 karátos ékszereket is készíttethet, ezek árait egyedi ajánlatban kérheti.
Alapanyagaink minden esetben az EU-szabványok szerinti oxidmentes ötvözetek. Ennek az elszíneződések, és az esetleges allergiás reakciók megelőzésében van jelentősége.
Talán nem mellékes szempont az sem, hogy a Goldatti Manufacture kizárólag a lakosságtól felvásárolt törtarany újrahasznosításából készíti termékeit. Ezzel nem terheljük környezetünket, kis képzavarral azt mondhatjuk, hogy a felhasznált nemesfém „ZÖLD-ARANY"!
Üzleteinkben lehetőség van egyedi elképzelések alapján is ékszertervezésre és készíttetésre. Itt maximálisan alkalmazkodunk vásárlóink igényeihez, együtt keressük meg a legjobb megoldásokat. Az arany-, ezüst- és acélékszerek forgalmazásán túl, vállalunk ékszerkészítést hozott aranyból.
Lehetőség van törtarany beszámítására rendkívül kedvező feltételekkel.

A javításokat, felújításokat rövid határidővel, szakszerűen készítünk el. Igyekszünk mindig korrekt tájékoztatást adni a javításra behozott ékszer állapotáról és csak akkor vállaljuk el, ha garanciát tudunk vállalni munkánkra. A magas minőséget szaktudásunk mellett a legmodernebb eszközök használatával garantáljuk.
Vevő-központú filozófiánknak köszönhetően, sok az elégedett, visszatérő vásárlónk. Büszkék vagyunk arra, hogy sokszor más üzletek is hozzánk küldik a bonyolultabb munkákat!
 

ESEMÉNYEK
Tevékenységünk fontos része az intézmények részére tervezett jubileumi, elismerő és diplomaékszerek készítése. Nem kis gondot okoz egy cégvezetők számára, hogy megfelelő ajándékkal jutalmazza, motiválja dolgozóit. Cégünk olyan egyedi ékszerekhez ad ötleteket, amelyek az adott intézményre jellemzőek, esztétikusak és értékállóak. Ha ezekről szeretne többet tudni, kérje postai úton az erre vonatkozó ismertetőnket!

Egy vállalatnál mindig nagy a jelentősége egy kitüntető ajándéknak, amivel nemes hagyományt teremthetünk egy közösségben!
Saját üzleteink mellett számos budapesti nagykereskedés részére készítünk minőségi ékszereket, így ékszereink az ország különböző területébe is eljutnak. Katalógusunk alapján sok hazai üzlet és ötvös rendel termékeinkből.


PARTNEREINK

Büszkén mondhatjuk el, hogy felkérést kaptunk a Zsolnay-Katti Zoób ékszerkollekció nemesfém részeinek megtervezésére, gyártására. Túl azon, hogy bemutatásra kerültek a legnagyobb európai divatbemutatókon, ezek az ékszerek bekerültek a világhírű Harrod's áruházba, egyetlen magyar termékként!

Kínálatunkban szerepelnek még a legnagyobb hazai gyártók és importőr cégek karikagyűrűi, drágaköves ékszerei. Ezek mindegyike ellenőrzött minőségű és a legmagasabb igényeket is kielégíti.

Forgalmazzuk a SILBO cég ékszertisztító folyadékait, kendőit, melyek használatával biztos lehet abban, hogy megőrizheti a megvásárolt ékszerei szépségét!

Vásárlásait áttekinthető, nyomon követhető és biztonságos rendszerben bonyolíthatja. Szerverünk a legfejlettebb SSL biztonsági követelményeknek is megfelel.

A pontos szállításról a DPD-Hungary és a FedEx gondoskodik. Több ezer feladott csomagunk mindegyike időben célba ért.
 

CÉLUNK
Goldatti Manufacture közelebb szeretné hozni mindenkihez ezeket a nagyszerű nemesfém termékeket. Célkitűzésünk, hogy piacképes áron kínáljunk gyönyörű ékszereket, miközben a minőségből semmit sem engedünk! Mivel azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen, az összes ékszert egyedi díszdobozban szállítjuk. Önnek már csak át kell adnia, és együtt élvezheti a megajándékozott személlyel a meglepetés örömét!

Keresse meg kínálatunkban az egyéniségének megfelelőt!
GOLDATTI MANUFACTURE, az Ön személyi ékszerésze.

Az oldal tetejére