Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jegygyűrű

Jegygyűrű

A jegygyűrű életre szóló választás, hiszen a házasságot kötő felek hosszú évtizedekig hordják a szerelmük és összetartozásuk szimbólumaként választott ékszert. Hagyományosan a párok együtt döntik el, hogy mely gyűrű kerül először a bal kezük, majd a házasságkötést követően a jobb kezük mutatóujjára, ám előfordulhat, hogy a férfi már ezzel jegyzi el választottját. Mivel azonban a jobb kéz gyűrűsujja általában vastagabb, mint a bal, így javasolt inkább annak a méretét alapul venni a gyűrűvásárlásnál!

Mivel hosszú évtizedekig hordják, érdemes alaposan megfontolni, hogy elegáns fehér arany jegygyűrű vagy éppen modernebb, akár extravagáns egyedi jegygyűrű kerüljön saját és választottunk ujjára. Amennyiben különleges felületi díszítést szeretne, forduljon hozzánk bizalommal! Egyedivé szeretné tenni, belső véséssel, vagy ujjlenyomatukkal gravírozhatná? Brillel vagy más drágakővel díszítené a kiválasztott ékszert? Vegye fel felünk a kapcsolatot, és mi elkészítjük az Ön és a párja által megálmodott jegygyűrűt!

Jegygyűrű árak

Azonnal megvásárolható jegygyűrű árak

Egyszínű jegygyűrű árak

Többszínű jegygyűrű árak

Jegygyűrű - hasznos tudnivalók

A jegygyűrű mérete

Tudta, hogy az időjárás függvényében akár két-három számot is változhat az ujjmérete? Hogy a nem megfelelő méretű jegygyűrű a nedves kézről könnyedén és észrevétlenül lecsúszhat? Ahhoz, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket, fontos, hogy helyesen állapítsa meg a saját méretét.  Mi az úgynevezett Francia-mérettel dolgozunk, ami nem más, mint a gyűrűk belső kerülete (a belső átmérőt – milliméterben - megszorozzuk 3,14-gyel), amit akár egy otthoni, kerek gyűrűjén is lemérhet. Fontos tudnia, hogy a jobb kéz gyűrűsujja jellemzően vastagabb, mint bal kézé, így érdemes a jobb gyűrűsujj méretét alapul venni a vásárlásnál. Amennyiben ízületi betegségekkel küzd, bővebb információra van szüksége, vagy letölthető gyűrűsablont keres, az alábbi linken találhatja meg a részleteket. Újdonságként különleges gyűrűmérőt is igényelhet, amit minden rendeléséhez biztonsággal felhasználhat!


Miből készül a jegygyűrű?

Az ékszereinket saját műhelyünkben készítjük el, elsősorban katalógusunk alapján, de lehetőség van egyedi igények teljesítésére is. A jegygyűrű alapanyaga olyan oxidmentes ötvözetből készül, ami megfelel a hatályos EU-s jogszabványoknak. Ennek az elszíneződések, és az allergiás reakciók megelőzésében van kiemelt jelentősége. A Goldatti Manufacture-ban szereplő ékszerek a mindenkori magyarországi fémjelzési törvényeknek megfelelők, finomságuk 14 karátos, de igény szerint készítünk 9 vagy 18 karátos ékszereket is.

Az oldal tetejére