Tegye emlékezetessé az idei évet egy különleges arany medállal

Emlékszik még mivel ünnepelte négy évvel ezelőtt születésnapját vagy éppen házassági évfordulóját?

Életünk során rengeteg olyan ajándékot kapunk, ami ugyan örömmel tölt el minket, ám néhány hónap, jobb esetben 1-2 év után végleg eltűnik az emlékezetünkből. Egy gyönyörű ékszer ezzel szemben képes kiállni az idők próbáját, mert hosszú évek után is adódhatnak olyan alkalmak, kelhetünk olyan hangulatban, hogy ismét a régi kedvencünket, sorsunk egy darabját választjuk ki a napunkhoz. 

Szeretné, ha 2017-re, az idei születésnapjára, évfordulójára négy-öt év múlva is vissza tudna emlékezni? Akkor olvassa el ajánlatunkat, és válasszon egy gyönyörű arany medált!

Női köves medál

Egyszerű, mégis finom megjelenésű köves medál, ami tökéletes kiegészítő lehet a mindennapi viselethez. Sőt, egy szép, íves felsővel párosítva kifinomult, elegáns megjelenést biztosít. Sportos ruhák mellett ne viselje!.

Női csúszó medál

Plasztikus kidolgozású, nagyon szép arany medál, ami remek kiegészítése, sőt kiemelése lehet az elegáns viseletnek. Különleges alkalmakra tökéletes viselet!

Kereszt medál

Letisztult, díszes kereszt medál, ami formáival és színösszeállításával vonzza a szemeket. A legjobb választás, ha szereti az Önre irányuló figyelmet!

Női csúszó medál 

Modern női arany medál, ami igényes kiegészítése a hétköznapi viseletnek. Sőt, egyszerűbb, letisztultabb ruhák mellet különleges alkalmakkor is bátran viselheti!

Modern női csúszómedál

Könnyített, mégis masszív kialakítású modern formájú arany medál, ami tökéletes kiegészítő a különleges alkalomra felvett ruhákhoz!

« Vissza