Aranyozza be a párja Karácsonyát!

Aranyozza be párja Karácsonyát! Vásároljon olyan ajándékot párjának, szüleinek vagy éppen egy barátjának, ami egész biztosan nem kerül a fiók mélyére néhány hét után! Egy gyönyörű arany ékszert akár éveken át is hordhatja a kiválasztottja, és mindig emlékeztetni fogja Önre. Nézze meg ajánlónkat és válassza ki a legszebb ékszert a listából!

Karmazált női gyűrű kerek kövekkel

Elegáns, szikrázó kövekkel foglalt női gyűrű, látványos fejrésszel kialakítva. A kövekkel gazdagon borított felső része a karmazált foglalatban erősen, de szinte láthatatlanul tartja a csillogó köveket. Nagyon figyelemfelkeltő, azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a vastag, nehéz ékszereket, de nem szeretnének lemondani a látványról sem.

Szíves női gyűrű kövekkel kirakva

Kerek kövekkel foglalt gyönyörű női gyűrű háromféle színben, szív alakú fejrésszel kialakítva. Nagyon figyelemfelkeltő, mégsem nehéz, ezért azoknak ajánljuk, akik nem kedvelik a vastag, "súlyos" ékszereket, mégsem szeretnének lemondani a látványról. Vörös, sárga és fehérarany változatban is megrendelhető!

V-fülbevaló

Szereti a különleges, egyedi formákat? Akkor tökéletes választás lehet ez a V-alakú karika fülbevaló, ami kissé könnyített, mégis masszív kialakítású. Zárszerkezete rendkívül egyszerűen kezelhető, ezért nem csak mindennapos viseletként, hanem sport mellé is ajánljuk! 

Ölelkező szerelmesek medál

Romantikus ajándék, nem csak nőknek! Nagyon különleges, ölelkező szerelmes párt ábrázoló medál. Ötletes megoldással a két kar tartja egymáshoz közel a férfit és nőt szimbolizáló alakokat. Több szín kombinációjából is elkészíthetők. Párok gyakran rendelik meg fordított színkombinációban, amivel még inkább kifejezik az összetartásukat!

Kövesnői gyűrű áttört hullámos mintával

Négyszögletes kővel foglalt, különleges női gyűrű áttört, fonott sínrésszel. A légies indák egy négyszögletes követ tartanak szinte láthatatlanul. Ezáltal szinte teljesen szabadon hagyják a gyönyörűen csillogó négyszögletes követ. Gyémánttal vagy egyéb drágakővel is rendelhető!

« Vissza