Válasszon születésnapjára arany fülbevalóink közül!

Tegye emlékezetessé egy gyönyörű női arany fülbevalóval a 2017-es évet!

Mindenki imád ajándékot kapni, sőt akár magát is meglepni valami olyannal, amire már régóta vágyik. Ha azonban visszagondol korábbi születésnapjaira, évfordulóira, hány olyan ajándékra tett szert, amit kettő, négy vagy akár tíz év múlva is használhat? 

Ezért különleges és tökéletes ajándék egy gyönyörű ékszer, ami egészen biztosan nem végzi a kukában egy év múlva, sőt akár hosszú évek után is adódhatnak olyan alkalmak, kelhetünk olyan hangulatban, hogy ismét a régi kedvencünket, sorsunk egy darabját választjuk ki a napunkhoz.   

Szeretné, a 2017-es évet és évfordulóját emlékezetessé tenni? Akkor olvassa el ajánlatunkat, és válasszon egy arany fülbevalót!

Női köves fülbevaló

Tökéletes párja lehet a fenti medálnak ez az extrém formákat nélkülöző, mégis mutatós köves fülbevaló, ami különleges alkalmak mellé is remek választásnak számít!

Gyöngyös fülbevaló

Kimondottan elegáns megjelenést biztosít ez a klasszikus gyöngyös fülbevaló, ami tökéletes darab olyan munkakörök mellé, ahol elvárt a dekoratív megjelenés.

Virágszirom fülbevaló

Bemutatótermünk egyik legnépszerűbb, legdivatosabb fülbevalója! Ha szereti a trendi, mégis romantikus ékszereket, akkor tökéletes választás az Ön számára!

Virágmintás fülbevaló

Vidám, fiatalos fülbevaló romantikus személyiségeknek, akik nem kedvelik a túl komoly ékszereket, de szeretnék egy olyan fülbevalót, ami a hétköznapok során is csinos kiegészítőnek számít!

« Vissza