Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arany karlánc

Arany karlánc

Az arany karlánc egyszerre számít elegáns és luxusékszernek, ami kiváló kiegészítő minden alkalomra, vagy akár a mindennapi viselésre is. Ékszereinket saját műhelyünkben készítjük el, elsősorban katalógusunk alapján, melyek minden darabja megfelel a magyarországi fémjelzési törvényeknek. A webáruházunkban szereplő karláncok háromféle színben érhetők el (fehér arany, sárga arany, vörös arany), azonban a több önálló szelvényből álló ékszereknél többféle színkombinációban is leadhatja rendelését, illetve a befoglalt kő színe is módosítható. Amennyiben gyakori használatra vásárolna karláncot, érdemes a fehér arany karláncot választani, mivel ez keményebb és ellenállóbb a többi ötvözetnél!

Fontos odafigyelni arra, hogy az arany karlánc a leírásban megadott méretben vásárolható meg, így amennyiben önnek ettől eltérő hosszúságú ékszerre van szüksége, jelezze ezt felénk az „Egyedi igény kérése” opciónál, és mi elkészítjük a megfelelő méretet. A hosszúság megváltoztatásával az ár is módosul! ! A legtöbb arany karlánc emellett többféle, a katalógusban nem szereplő színkombinációban is megrendelhető, de kérjük, ilyenkor a vásárlást megelőzően vegye fel velünk a kapcsolatot!

Arany karlánc - hasznos tudnivalók

Arany karlánc összetétele

Az arany vegyjele az Au, ami a latin Aurum szóból ered. A természetben elemi állapotban található meg, amit bányászattal, mosással, a tengerek, óceánok vizéből pedig elektrolízissel nyernek ki. Tiszta állapotban rendkívül puha fém, azonban az ötvöző anyagokkal jelentős változtatásokat lehet elérni fizikai tulajdonságaiban és a színében. Természetesen az arany karláncok alapanyaga is ezzel az eljárással készül, ám az ötvöző anyagok összetételét szigorú szabályok írják elő és bizonyos összetevőket - például a nikkelt - csak meghatározott százalékig tartalmazhat az ékszer. Ha Ön mindenképpen el szeretné kerülni az allergiás reakciókat, válassza a palládiummal ötvözött fehér aranyat, ami azonban akár a duplájába is kerülhet a hagyományos ötvözeteknek.


Arany karlánc tisztítása

Egy arany karlánc az elegancia szimbóluma, így soha ne maradjon rajtunk, ha fürdünk, mosogatunk, edzünk, alszunk vagy egyéb hétköznapi cselekedetet végzünk. Ha tárolásról van szó, minden esetben valamilyen zárt, szivacsos és egyben puha dobozkát válasszunk, amiben nem karcolódik, és nem is porosodik az arany! Egyszerűbb elszíneződés esetén használhatjuk a SILBO aranytisztító folyadékot, hisz a mellékelt praktikus kis kosárkát használva könnyedén eltávolíthatjuk a foltokat. Amennyiben azonban valamilyen makacs szennyeződés került az aranyra, érdemes felkeresni a Goldatti Manufacture szakembereit, akik a korszerű tisztító szerekkel és ultrahangos tisztítóval minden szennyeződést el tudnak távolítani ékszeréről.

Tartalomhoz tartozó címkék: arany ékszer
Az oldal tetejére