Kedvezmény 10%
Kövekkel díszített klasszikus női gyűrű. Eljegyzési gyűrűnek is kiváló! Akár briliánssal is rendelhető, kérje egyedi ajánlatunkat!
  • Pinterest

Női köves gyűrű (Fehér) - 181F

Katalógusszám :
181F
Alapszín:
Fehér 14 karátos arany
<p>
	Alaphelyzetben mindig a képen látható és a tulajdonságoknál feltüntetett aranyszínnel 
	<strong>készül az ékszer 14 karátos aranyból.</strong> Attól függetlenül, hogy a képen mi látható, más színekkel is rendelhet. Amennyiben az alapszíntől el szeretne térni, állítsa be a színválasztóval! Ha nem talál a felkínált lehetőségek között Önnek megfelelőt, írja meg kérését az EGYEDI AJÁNLAT KÉRÉSE opciónál! A különböző színek módosíthatják a végösszeget!
</p>

Alapszín

Alaphelyzetben mindig a képen látható és a tulajdonságoknál feltüntetett aranyszínnel készül az ékszer 14 karátos aranyból. Attól függetlenül, hogy a képen mi látható, más színekkel is rendelhet. Amennyiben az alapszíntől el szeretne térni, állítsa be a színválasztóval! Ha nem talál a felkínált lehetőségek között Önnek megfelelőt, írja meg kérését az EGYEDI AJÁNLAT KÉRÉSE opciónál! A különböző színek módosíthatják a végösszeget!

Várható súly:
2.3 gramm
<p>
	A feltüntetett súlyok csak irányadóak. A kész súly függhet a mérettől, a különböző színű arany fajsúlyától is. Csak nagymértékű, +/- 20 %-nál nagyobb súlyeltérés módosítja az árat. Ha egy rendelésen belül több terméket rendel meg, mindet összeadva végezzük el a súlykülönbség kiszámítását. A megadottnál kisebb mértékű eltérés esetén nem áll módunkban reklamációt elfogadni!
</p>

Várható súly

A feltüntetett súlyok csak irányadóak. A kész súly függhet a mérettől, a különböző színű arany fajsúlyától is. Csak nagymértékű, +/- 20 %-nál nagyobb súlyeltérés módosítja az árat. Ha egy rendelésen belül több terméket rendel meg, mindet összeadva végezzük el a súlykülönbség kiszámítását. A megadottnál kisebb mértékű eltérés esetén nem áll módunkban reklamációt elfogadni!

Felület:
Fényes
Kövek száma:
5 darab fehér
<p>Alaphelyzetben midig a képen látható és a paramétereknél feltüntetett kőszínnel készül az ékszer. Attól függetlenül, hogy a képen mi látható, más kövekkel is rendelhet, akár briliánssal vagy más drágakővel. Amennyiben a képen látható kövektől eltérne, vagy szeretne követ egy kő nélküli ékszerbe, írja meg kérését az EGYEDI AJÁNLAT KÉRÉSE opciónál! A különböző kövek módosíthatják a végösszeget!</p>

Kövek száma

Alaphelyzetben midig a képen látható és a paramétereknél feltüntetett kőszínnel készül az ékszer. Attól függetlenül, hogy a képen mi látható, más kövekkel is rendelhet, akár briliánssal vagy más drágakővel. Amennyiben a képen látható kövektől eltérne, vagy szeretne követ egy kő nélküli ékszerbe, írja meg kérését az EGYEDI AJÁNLAT KÉRÉSE opciónál! A különböző kövek módosíthatják a végösszeget!

Szélesség:
3 mm
62.460 Ft
Régi ár: 69.400 Ft   Kedvezmény: 6.940 Ft (10%)
Fehér
Sárga
Vörös
Szállítási határidő: 8 munkanap, amennyiben kedden 12 óráig adja le megrendelését!
AJÁNDÉK DÍSZCSOMAGOLÁS

EGYEDI IGÉNY KÉRÉSE

Kérjük ide akkor írjon, ha a termék felületi kidolgozásával, színösszeállításával vagy a kövekkel kapcsolatban szeretne módosítást kérni!

A spam-robotok elleni védelem céljából be kell gépelni a fenti karaktereket!

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is!

GYŰRŰMÉRET MEGHATÁROZÁSA

A GYŰRŰMÉRET MEGÁLLAPÍTÁSA

Letölthető, gyűrűvel összemérhető mérősablon

Letölthető, kivágható és felhúzható mérősablon

A legtöbb probléma a gyűrűméretek helytelen megállapításából adódik az internetes vásárlások során! Gyakran még az üzletekben is érik kellemetlen meglepetések az embert, hiszen az időjárás függvényében 2-3 számot is változhat az ujjméret. Mi az ún. Francia-mérettel dolgozunk, ami nem más, mint a gyűrűk belső kerülete. Ezt úgy kapjuk meg, hogy a belső átmérőt (milliméterben) megszorozzuk 3,14-el. Ez a nemzetközileg is leginkább elfogadott, szakszerű mérőegység. Ha valaki le tudja mérni a (kerek!) gyűrűjének belső átmérőjét, akkor ezt megszorozva a fent említett 3,14-el, megkaphatja az általunk használt méretet. Ha nincs kéznél ilyen eszköz, akkor jól használhatja mindenki az első, összehasonlító mérősablont, melyet innen is letölthet. Gyűrűvel összemérhető sablon
Ezt kinyomtatva, majd ráhelyezve egy megfelelő méretű karikagyűrűt, megkaphatjuk a kívánt méretet!

A második, Goldatti által kifejlesztett kivágható mérősablont innen is letöltheti. Kivágható és felhúzható sablon
Ennek kinyomtatása után az elkészítése már kicsit nagyobb kézügyességet igényel, de nem kell megijedni! Ez akkor is jól használható, ha nincs kéznél egy gyűrű. A nyomtatások esetén kérjük minden esetben ellenőrizze a nyomtató beállítását! Ha nem méretarányos a sablon, akkor nem jutunk helyes méretekhez. Az ebből adódó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni! Mi csak azért tudunk felelősséget vállalni, hogy az Ön által megadott méretben készítjük el az ékszert. Kérjük, vegye azt is figyelembe, hogy egy szélesebb gyűrű ugyan abban a méretben szorosabb lehet, mint egy vékonyabb fazon!

A legjobb megoldás azonban az, ha elmegyünk egy közeli ékszerüzletbe, ahol lemérik az ujjunkat egy gyűrűmérővel. A Goldatti üzleteiben sem szoktuk elutasítani az ilyen kéréseket. Azt gondolom, teljesen jogos igény, ha valaki tudni szeretné, mekkora az ujjmérete! Csak arra figyeljünk, hogy a francia-méretet kérdezzük meg, ami várhatóan 50 és 70 között lesz!

Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, hívja a 20/390-3030 számot, vagy érdeklődjön az info@goldatti.hu e-mail címen!