Ajánlások

Nagyon tetszett a megrendelt KOS-horoszkóp! A kiszállítással is minden rendben volt, felhívtak, ahogy ígérték. Máskor is fogok még innen rendelni.
Kiváló termék, első osztályú munka!
"Mindennel maximálisan megvoltam elégedve, remélem máskor is lesz szerencsém itt vásárolni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom"
"Gyorsan, rugalmasan és nagyon kedvesen intézték, hogy kövek nélkül kértem a medált. 3 nap alatt megérkezett az extra kérés ellenére. Nagyon szép lett a kész medál, maximálisan elégedett vagyok. Külön örültem, hogy kérhettem vörös aranyból.
Nagyon köszönöm a gyorsaságot, a szép medált és a kedves ügyintézést."
"A hétfőn megrendelt fülbevaló, pénteken már a kezemben volt díszdobozkában.
Az ékszer kifogástalan, maximálisan megfelel a fenti leírásnak és képnek.
A Goldatti minden szempontból minőségi és megbízható ékszer- készítő és üzlet.
Köszönöm szépen!"
"A medál a valóságban sokkal szebb, mint a képen.
Csodálatos, hibátlan munka. Egyszerűen gyönyörű!
Nekem kimondhatatlan örömet okozott. Köszönöm!"
A gyűrű nagyon szép. Élőben talán még jobb mint a képeken. A bolt hozzáállása példás. Nagyon rugalmasak voltak és nagyon segítőkészek. Ajánlani tudom mindenkinek!
"Még egyszer köszönöm ezt a rendkívül udvarias kiszolgálást amit az internetes vásárlásom közben kaptam! A gyűrű amit rendeltem csodaszép és nagyon jó minőségű. De nem az, ami a leginkább lenyűgözött, a leveleimre való villámgyors válaszok, illetve a segítőkészség volt a leginkább példaérték?!
Vasárnap rendeltem a gyűrűt és szerdán, Szenteste napján már Németországban kézhez vehettem! Még egyszer köszönöm!"
Az ékszer élőben sokkal szebb, mint a képen. Elegáns, finom, míves és igazán gyönyörű. Köszönöm, hogy a patent kialakításnál még egyéni kérésemet is figyelembe vették!
A gyűrűn több módosítást kértünk, mivel egy kislány részére rendeltük meg. A módosítások maradéktalanul megtörténtek és csodálatos lett a gyűrű, határidőre, a megbeszélt árban, szóval tökéletesen elégedettek voltunk, nagyon szépen köszönjük!!!! Boldog Karácsonyt és sikerekben, egészségben, megrendelésekben gazdag új évet kívánunk! :)
Krisztina
Új bejegyzés