Általános Szerződési Feltételek

GOLDATTI MANUFACTURE ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A Goldatti Manufacture Webáruházban történő vásárlás előtt mindenképpen tanulmányozza a Jogi Nyilatkozat részleteit is!

1. Bevezetés

Az alább részletezett Általános Szerződési Feltételek kizárólag az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkoznak. Egyrészről a www.goldatti.hu honlap használóira. Másrészről a Goldatti Szolgáltató Kft-re, mely a 7200 Dombóvár, Petőfi Sándor utca 29. szám alatti székhelyen, és a Tolna Megyei Cégbíróság által kibocsátott CG 17-09-005083 iktatási számon lett bejegyezve. Magyarországi adószáma: 13311018-2-17 Közösségi adószám HU13311018. Kizárólag az itt említett általános feltételek érvényesek, kivéve előzetesen bejelentett, vagy írott módosítás esetén. A Goldatti Manufacture-nak jogában áll esetenként az alábbi általános feltételeket módosítani, így érdemes időnként újraolvasni a www.goldatti.com honlap általános feltételeit. Ezek a módosítások az Interneten való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott rendelésekre a leadásakor érvényben lévő Általános Szerződési Feltételek érvényesek. Érvényesített rendelés esetén Ön az itt elolvasott feltételeket elfogadja.

2. Rendelés

Rendelését kizárólag a www.goldatti.hu webáruházon keresztül adhatja le, éjjel-nappal a hét minden napján. A megrendelés regisztrációhoz kötött. Amennyiben segítségre van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 20 390-3030 telefonszámon, hétfőtől péntekig 8:00 és 16:30 óra között. Vagy írjon az info@goldatti.hu email címre.

3. Termékinformáció

A Goldatti Manufacture mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módjai az ékszerekről készült jó minőségű képek, részletes információk a méreteket, felületi kidolgozásokat illetően.

Az ékszerek alapszíne sok esetben megváltoztatható vagy már eleve több variációban választható. Ha nem találja meg a leírásnak megfelelő színű képet, az attól még elkészíthető, az ezzel kapcsolatos egyedi igényét megírhatja. A különböző színek módosíthatják a végösszeget!

A feltüntetett várható súlyok csak irányadóak. A kész súly függhet a gyűrű-mérettől, a különböző színű arany fajsúlyától is. Csak a nagymértékű (plusz-mínusz 20 %-nál nagyobb) súlyeltérés módosítja az árat. Ha egy rendelésen belül több terméket rendel meg, úgy az összes termék súlyát összeadva végezzük el a különbség kiszámítását. Csak az ezen felüli arányos díj kerül felszámolásra vagy levonásra. A megadottnál kisebb mértékű eltérés esetén nem áll módunkban reklamációt elfogadni!

Az ékszereinket alaphelyzetben Swarovski GEMS szintetikus kövekkel készítjük, melyek a ma kapható legjobb minőségű ékszerészeti alapanyagok. Ezeket a köveket nem szabad összetéveszteni a Swarovski által gyártott üvegkövekkel, melyek nagyszerű fényszórásuk mellett sokkal törékenyebbek. Éppen ezért általában nem foglalják, hanem ragasztják ezeket. Attól függetlenül, hogy a képen mi látható, más kövekkel is rendelhet, akár briliánssal vagy más drágakővel. Amennyiben a képen látható kövektől eltérne, vagy szeretne követ egy kő nélküli ékszerbe, írja meg kérését az Egyedi ajánlat kérése opciónál! A különböző kövek módosíthatják a végösszeget! Ennek mértékéről írásban tájékoztatjuk, és csak akkor kezdjük a gyártást, ha Önnek megfelel. Ha átmeneti készlethiány miatt az igény nem teljesíthető, írásban tájékoztatjuk a megrendelőt. A képen szereplő színárnyalatok kissé eltérhetnek a ténylegesen befoglalt kövekétől.

4. Árak

A honlapon megadott eladási árak Forintban vannak megadva. Az árak tartalmazzák az általános forgalmi adót, viszont szállítási költség nélkül értendőek. Az esetleges szállítási költségek a Vevőt terhelik és a rendelés végén a számlázáskor a kiválasztott termékek kiegészítendő többlet költségeként külön szerepelnek.

A Goldattinak jogában áll bármelyik pillanatban módosítani az árait, rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a Honlapon szerepelt, de elírás esetén egyeztetés után korrigálhatjuk.

Tájékoztatjuk, hogy hibás, túlságosan alacsonynak tűnő ár (áron aluli összeg) esetén, bármi legyen is a hibás ár megjelenésének oka (informatikai probléma, emberi vagy műszaki hiba stb...), a rendelést töröljük, még akkor is, ha az már előzőleg érvényesítve lett.

5. Raktárkészlet

Cégünk minden ékszert egyedileg, a megrendelő egyedi igényeinek maximális figyelembevételével készít el. Ezért nincs raktárkészletünk, bár sok esetben üzleteink valamelyikéből mégis gyorsan el tudjuk küldeni a rendelést. Ha több árut rendel egyszerre, előfordulhat, hogy a vállalt határidőt kissé túllépjük, de erről minden esetben tájékoztatjuk. Ha Önnek nagyon fontos, hogy a megadott határidőn belül kapja meg küldeményét, a megrendelés leadása előtt mindenképpen érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon! A késedelmes teljesítésből eredő esetleges anyagi veszteségekért a Goldatti Manufacture nem vállal felelősséget.

6. Szállítás

A Honlapon vásárolt termékeket Magyarországon a DPD Futárszolgálattal bárhová kiszállítjuk. Magyarországon kívül a FedEx szállítja ékszereinket az Európai Unió területén bárhová. Az EU-n kívüli, és tengeren túli szállítási igény esetén a szállítási feltételeket előre egyeztetni kell. A szállítási költségek országonként eltérőek, a díjakról érdeklődjön az info@goldatti.hu email címen! A csomag biztosított küldeményként kerül feladásra. A csomag feladásakor tájékoztatjuk e-mailben, amivel ellenőrizheti csomagja útját a DPD futárszolgálat vagy a FedEx weboldalán. Ha a DPD futára az első kiszállításkor nem éri el a szállítási címen, a következő napon csomag újra kiszállításra kerül vagy lehetősége van a futárszolgálattal másik időpont egyeztetésre. A cím módosítására utólag nincs már lehetőség!

Magyarországon lehetőség van a Goldatti Ékszerüzletekben személyes átvételre is, amit a rendelési folyamat során jelölhet meg. A termék adatlapjánál feltüntetett szállítási határidőt abban az esetben tudjuk tartani, ha az ott feltüntetett napon rendeli meg! Erre azért van szükség, mert a precíziós öntés szinte minden esetben a keddi napon kerül előkészítésre. Amennyiben más időpontban adja le megrendelését, módosul a szállítási idő, a következő hét keddig kell várnia!

Ha fontos a feltüntetett határidő betartása, kérjük a megrendelés előtt tájékozódjon!

Abban az esetben, ha valamilyen előre nem látható okból csúszna ez a határidő, mindenképpen e-mailben értesítjük vagy telefonon egyeztetünk Önnel. A Nemesfém Hitelesítő Intézetnek jogában áll szúrópróba alapján tüzetesebb vizsgálatnak kitenni az ékszereket és ezt sajnos nem tudjuk előre megmondani!
Természetesen mindent megteszünk a gyors kiszolgálás érdekében, de mivel ezen ékszerek nagy része egyedileg készül el, időnként adódhat nem várt esemény.
A drágakövek beszerzése és az egyedi igények is plusz idővel járnak, de ezeket természetesen egyeztetjük Önnel!

A csomagban megtalálható lesz a megrendelt ékszer, egyedi díszdobozban, valamint a számla, ami az ékszer bruttó fogyasztói árát és a szállítás esetleges költségét tartalmazza.
A számla egyben a garancialevél is, ezért őrizze meg!

Ha a mi hibánkból nem a megfelelő árut küldtük vagy hiányosan adtuk fel a csomagot, a további csomagoknál a csomagolási és szállítási díjat átvállaljuk!
Termékét arra a címre szállítjuk ki, melyet rendeléskor megadott. Lehetőleg azt a címet adja meg, ahol napközben tartózkodik, mivel a kiszállítások munkaidőben történnek!
A várható szállítási időt munkanapokban jelezzük. Hazai vagy külföldi szállítás esetén a szállítást érintő országok esetleges ünnep- és munkaszüneti napjai nem számítanak a várható határidőbe.

A Goldatti Manufacture mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy az Ön által, esetleg egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.
Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a szállítóvállalatnál a körülmények tisztázására, ami több napot is igénybe vehet. Ezen idő alatt semminemű visszatérítés, illetve pénzvisszaküldés sem lehetséges.

A csomag kézhezvételekor azonnal ajánlatos leellenőrizni, hogy a kiszállított áru pontosan megegyezik-e a megrendelt áruval. Ha ez nem így van, akkor az átvételi szelvényen kézírásával és aláírása kíséretében pontosan fel kell tüntetnie az eltéréseket.
Ha a kézhez vett áru nem egyezne meg a megrendelt termékkel, akkor azt tanácsoljuk, hogy a lehető leghamarabb jelezze felénk írásban is, e-mailben vagy a következő postacímen:

Goldatti Szolgáltató Kft. 7200 Dombóvár Petőfi utca 29.

A termék visszaküldését csak akkor fogadjuk el, ha eredeti állapotában, megfelelő csomagolásban küldi vissza. Jogos visszaküldés esetében a Vevő választhat a termék megjavítása, kicserélése vagy a pénz visszafizetése között.
Biztonsági okokból, minden rendelés ellenőrzés alá kerülhet. Hogy rendelését érvényesnek tekinthessük, bizonyos esetekben kiegészítő adatok kérhetőek.
Így arra kérjük, hogy a késés elkerülése érdekében adja meg a következő adatokat:
- a fizető fél e-mail címe (magán vagy munkahelyi)
- a fizető fél telefonszáma (magán vagy munkahelyi), hogy a nap folyamán bármikor elérhető legyen.

7. Biztonságos fizetés

A Goldatti Manufacture magyar nyelvű oldalán számos fizetési mód közül választhat: utánvétes, PayPal, postai/banki átutalásos fizetés. Pécsi és dombóvári üzletünkben történő személyes átvétel esetén lehetősége nyílik készpénzben és bankkártyával is fizetni.

A Magyarországon kívüli vásárlások esetén lehetőség nyílik banki átutalással és PayPal-on keresztül is fizetni.
A Goldatti Manufacture a PayPal-t választotta a biztonságos online-fizetés érdekében. A PayPal rendszere biztonságosan kezeli a személyes adatokat, védelmet biztosít adathalászattal szemben. Vásárlóvédelmi rendszere teljes garanciát vállal a pénz visszafizetésre az esetlegesen fellépő hibák és panasz esetén. Figyelem, amennyiben úgy ítéljük meg, hogy csalás illetve visszaélés veszélye áll fenn, biztonsági okokból leállíthatjuk a tranzakciót!

Magyarországi bankszámláról ide utalhat: Erste Bank: 11600006-00000000-12408199

Magyarországon kívülről indított tranzakciókat a következő bankszámla számra várjuk:

Erste Bank NyRt. 1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26.
IBAN: HU12-11600006-00000000-48699048
SWIFT: GIBAHUHBXXX

A rendelés legyártása akkor kezdődik, amikor az átutalt összeg megérkezett hozzánk. Ennek átfutási ideje a két bank közötti transzfer időtől függ.

Értesítjük Önt, hogy a fizetések biztonságossá tétele érdekében vállalt kötelezettségeinknek megfelelően a Goldatti Manufacture ellenőrzi a rendelés közben rögzített adatok megbízhatóságát.

8. Termékgarancia

A GOLDATTI MANUFACTURE garanciát vállal minden termékére! Csatlakozzon Ön is elégedett vásárlóinkhoz, válassza a minőséget és a saját műhelyünk által nyújtott extra kedvezményeket!

100% pénzvisszafizetés 14 munkanapon belül!
Minden termékünkre teljes körű csere, visszavásárlási, vagy elállási lehetőséget biztosítunk! Csomagküldésen keresztül történő vásárlás esetén az áru átvételétől 14 napon belül indoklás nélkül elállhat és a teljes kifizetett összeget visszafizetjük.

Mielőtt visszaküldi a terméket, mindenképpen e-mailben vagy levélben jelezze szavatossági igényét! Ezt elküldheti a goldatti@goldatti.hu e-mail címre vagy a Goldatti Kft. központi címére (7200 Dombóvár, Petőfi utca 29.).
Írja le, mi a problémája az ékszerrel, ebből is tanulunk! Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Ezt a futárszolgálat online rendszere is rögzíti, így utólag egyszerűen bizonyítható ez a dátum.
Fontos, hogy megőrizze a vásárlásról kiállított részletes számla másolatát, amit minden esetben a csomagban talál! A számla egyben a garancialevél is.

A megrendelését a rendelési folyamat legvégén jóvá kell hagynia. Ezzel gyakorlatilag írásbeli szerződésnek minősülő megállapodást köt a Goldatti Kft.-vel, amiben vállaljuk, hogy a megadott paraméterek alapján elkészítjük egyedi ékszerét a vállalt határidőn belül. A szerződés magyar és angol nyelven köthető.
Erről a megállapodásról minden esetben egy emlékeztető e-mailt fog kapni a megrendelés számával. Ha ezt az e-mailt nem kapná meg, mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, mert vagy Ön adott meg rosszul adatokat vagy nálunk van valami technikai-, esetleg szerver probléma!

A garancia értelmében a Goldatti kötelezettséget vállal a rendelt termékek kiszállítására a megkötött vásárlási szerződésnek megfelelően, illetve arra, hogy az esetleges hibákat kijavítja.

A szerződés betartásához a termékeknek a következő feltételeknek kell megfelelniük:

- a rendeléskor a terméknek meg kell felelnie a Honlapon megjelenő leírásnak.
- a termék használhatónak kell lennie azokban a szokásos alkalmazási körökben, amelyekben az azonos típusú termékektől elvárhatók.
- a terméknek ugyanazt a szokásos minőséget kell nyújtania, amelyet a hasonló típusú termékek képesek, és amelyeket a fogyasztó ésszerűen elvárhat, a termék típusát és a Honlapon megadott jellemzőket figyelembe véve.

Abban az esetben, ha hiányosság merülne fel, a hibás terméket ki kell javítani, a vásárlót terhelő költségek nélkül.

Bármely, a terméknél jelentkező probléma esetében azt javasoljuk, hogy a hibás termékhez mellékelje a hozzá tartozó számla másolatát, mint jótállási jegyet, amelyet a szállításkor kapott.

6-12 hónapos termékgarancia

Ha a megvásárolt ékszere gyártási hibára visszavezethető okok miatt meghibásodik a kézhezvételtől számított 6-12 hónapon belül, kérjük, jelezze felénk e-mailben. Küldje vissza a fenti címre és mi vállaljuk a termék javítását! 10 000 forint alatt 6 hónap, ezen összeg felett 12 hónap a garanciális idő.

Amennyiben a javítás nem lehetséges, úgy a terméket kicseréljük, vagy annak ellenértékét levásárolhatja áruházunkban.

A garancia nem vonatkozik a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra, mint például karcolások, eldeformálódás, törés, szakadás, kopás, vegyszerek hatása vagy köves ékszerek esetén ütések miatti kőkihullás. Az ilyen hibákat nem áll módunkban ingyenesen megjavítani.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a garancia nem alkalmazható a következő esetekben:

- ha egyedi igényei szerint vagy a képtől eltérően készítettük el az ékszert, ebben az esetben csak minőségi kifogással élhet.

- egyedi vésés, pl. név vésése után sem tudjuk az árut visszavenni.

- a vásárló hibájából, például az ékszer jellegének nem megfelelő használat során keletkezett sérülés vagy kő kiesése esetén.

- ha már viselte a megkapott ékszert, szintén nem élhet elállási jogával, ebben az esetben már csak minőségi kifogással élhet. Jogos minőségi kifogás esetén minden költség a Goldatti Kft-t terheli.

- minden olyan megfelelőségi hiányosság esetén, amelyről a vásárló a megrendelés pillanatában már tudott.

A gyártó az áru nem megfelelő használatából adódó kárát tovább terhelheti a megrendelőre.

Az Európai Unió valamennyi tagállamában, valamint Izlandon és Norvégiában működnek a nemzeti Európai Fogyasztói Központok (European Consumer Centre, rövidítve: ECC), amelyek együtt alkotják az Európai Fogyasztói Központok Hálózatát (ECC-NET).
Európai Fogyasztó Központ (EFK) magyarországi szervezete 2011. január 1-től működik. Ennek megfelelően az NFH szervezetében végzi tevékenységét a fogyasztók védelme érdekében.

Ha nem érzi biztonságosnak az internetes rendelést, azt javasoljuk, hogy fáradjon be személyesen üzleteink valamelyikébe, ahol részletesen megbeszélhetnek mindent szakképzett eladóinkkal.

9. Visszavonási jog elégedetlenség esetén

Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.
A 2002. évi XXXVI Törvény értelmében 14 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. A csomagot a saját költségére küldheti vissza a sértetlen küldemény és a számla kíséretében. Azt javasoljuk, hogy a számláról készítsen saját részére másolatot az esetleges későbbi jogviták elkerülése érdekében! A visszautalás a termék árára vonatkozik, a szállítási költség abban az esetben is fel lesz számolva, ha a rendelés során promóciós okokból ettől eltekintettünk, mivel ez minket is terhelt!

Kérjük, hogy a terméket ajánlottan vagy tértivevénnyel, értékbiztosítással adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszne, Önt ne érje kár! Lehetősége van arra is, hogy minket bízzon meg a csomag felvételével. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.

Csak az új, hiánytalan termékeket fogadjuk el az eredeti csomagolásban visszaküldve. A hiányos, megrongált, károsodott vagy összepiszkolt termékeket nem vesszük vissza. Az ékszertisztító folyadék kinyitása a garancia megszűnésével jár, nem küldheti vissza.

Amennyiben a rendeléstől való elállás esetén a termék technikai vizsgálatára kerülne sor, a Goldatti megtesz mindent, hogy a lehető leggyorsabban megtörténjen a vizsgálat és a visszatérítés. Az erre vonatkozó határidő a terméken végzett diagnózis gyorsaságától függ, maximum 3 hét.

A visszafizetés banki átutalással történik, amihez banki adatai szükségesek. Ezt e-mailben fogjuk Öntől kérni vagy megírhatja levélben a visszaküldött termékkel együtt.

10. Visszaküldés

A termékek visszaküldése kizárólag postai vagy más futár szolgáltatói úton lehetséges. Figyelem, a visszaküldés költsége a vevőt terheli, kivéve, ha a kiküldött termék nem egyezik meg a megrendelt termékkel. Ha nem minket bíz meg a csomag visszaszállításáról (megfelelő díjazás ellenében) a szállítás a vevő kockázatára történik. Eltűnt csomagot nem tudunk figyelembe venni!
A garanciális idő után is célszerű hozzánk küldeni javításra a terméket. Ennek áráról, várható visszaszállítási költségeiről mindig egyeztessen előre! Személyesen elhozott csomagokat kizárólag a Goldatti üzleteiben tudunk átvenni.

11. Felelősség

A Goldatti Kft. semminemű anyagi felelősséget nem vállal a megkötött szerződés be nem tartása esetén, továbbá a Vevő hibájából vagy előre nem látható és ki nem küszöbölhető esemény miatt. A Goldatti Manufacture által árult termékek nem rendeltetésszerű használatából eredendő kárért sem vállalunk felelősséget.

12. Goldatti szolgáltatások

A garanciális idő után is vállaljuk az ékszerek javítását. Ha más cég, nem megfelelően javítaná meg, nem vagyunk kötelesek az okozott sérüléseket kijavítani még a garanciális időn belül sem, mivel ez a garancia azonnali megszűnését vonja maga után.
Személyesen elhozott csomagokat kizárólag a Goldatti üzleteiben tudunk átvenni.
Bármilyen információra van szüksége a Goldatti Manufacture mindent megtesz, hogy 48 órán belül kérdésére kielégítő választ adjon.

13. Megjegyzés, fogyasztói vélemény

A Goldatti Manufacture marketing csapata az összes fogyasztói véleményt figyelemmel követi. Amennyiben egy vásárlói vélemény vagy bejegyzés sérti a jogi vagy etikai előírásokat (reklám, rágalmazás, nem odaillő megjegyzés stb.), a Goldatti Manufacture törölheti, vagy megváltoztathatja az adott megjegyzést.

14. Személyes adatok védelme

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához. Ezek nélkül a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával Ön teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Hamis, a valóságnak nem megfelelő adatok megadásával Ön a vásárlási feltételeknek és szabályzatnak ellentmond, ezért ez a szabályzat megszegésének minősül.

Az " Informatika és Szabadság " törvény értelmében az Ön által megadott adatok az Informatika és Szabadság Nemzeti Tanács (CNIL) vizsgálati anyagát képezik. Az Ön által megadott adatokat és információkat a Goldattinak jogában áll felhasználni. Továbbá ezek az adatok informatikai feldolgozás alá kerülhetnek. Ez a feldolgozás szigorú szabályoknak megfelelően végzett, az erre vonatkozó az Informatika és Szabadság Nemzeti Tanács 1230294 számú rendelete alapján. Az Ön által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális magyarországi, európai és nemzeti törvénynek megfelelően (az 1978. január 6-i a törvény 34 cikke alapján). A Goldattitól bármikor kérhet információt az Ön által megadott adatok bármelyikéről és kérheti az adatok megváltoztatását is. A Goldatti Manufacture az érdeklődőknek promóciós e-maileket küldhet, melyben újdonságokról, akciókról értesíti ügyfeleit. Kérheti, hogy a Goldatti Manufacture ne küldjön Önnek több e-mailt, az oldal alján lévő, erre a célra beillesztett linkre kattintva.

Goldatti Manufacture az egyedüli jogosult az Önre vonatkozó információk kezelésére, harmadik fél részére semmiképpen nem adjuk át személyes adatait.

15. Szellemi tulajdon

A Goldatti Manufacture honlapjának egész tartalma (illusztrációk, szövegek, megnevezések, márkák, képek, videók) a Goldatti Manufacture és a vele szerződésben lévő üzleti partnerek tulajdonát képezi. A honlap tartalmának bármilyen módszerrel és bármilyen adathordozón történő részleges vagy teljes reprodukciója kizárólag a Goldatti Manufacture engedélyével történhet.
A szolgáltatásaink által kínált összes információ és szöveg tartalma, a szellemi tulajdonra és a másolásra vonatkozó magyar és nemzetközi törvények által minősül védettnek.
A Goldatti Manufacture nem engedélyezi a honlapja azon tartalmának lemásolását, felhasználását vagy terjesztését, amelynek Ön nem rendelkezik a tulajdonjogával. A honlap tartalmának harmadik személy által történő, engedély nélküli felhasználása hamisításnak számít, és az Szellemi Tulajdonra vonatkozó törvény szankcióival jár.
A Goldatti nem vállalja a felelősséget abban az esetben, ha egy harmadik személynek kiadott joggal egy illetéktelen felhasználó visszaélne.

16. Pénzmosás szabályzása

Személyes kontaktus hiányában a Hatóság megköveteli, hogy a 300 000 forintos értékhatár feletti utánvétes vásárlásoknál az alábbi adatot elkérjük a vásárlótól

Természetes személyek esetén
:

  • - Családi és utóneve
  • - Lakcíme
  • - Állampolgársága
  • - Okmányának típusa, száma
  • - Külföldi személy esetén a magyarországi tartózkodási helye
  • Szervezet, cég esetén:

  • - Neve, rövidített neve
  • - Székhely, külföldi cég esetén magyarországi fióktelep címe
  • - Cégbírósági nyilvántartási száma
  • Ezen adatokat az internetes kereskedelem sajátosságai miatt elektronikus vagy szkennelt formában is meg lehet adni. A lényeg az, hogy alkalmas legyen a beazonosításra. Megértésüket köszönjük!